Децата от група „Слънце“ с радост се включиха в инициативата по повод „Седмицата на бащата“, с различни дейности.
Те сътвориха дърво с фото изложба „Аз и татко“, като всяко дете разказа за любимите си моменти със своя баща и за това колко добри са техните бащи и колко забавни неща правят заедно. С помощ от нашите всеотдайни майки сътворихме картички и медал за татковците, за да ги изненадаме приятно.
Един прекрасен жест от дете към родител с който ги учим да показват , че щастието е в малките неща и винаги щом имаме желание, трябва да намерим време и начин да покажем обичта си към любимите хора.
По време на „Седмицата на бащата“ , наш гост беше бащата на Деа и Илиян, който разказа за своята професия на полицай. Любознателните дечица слушаха с интерес и задаваха безброй въпроси, които ги вълнуват за тази мечтана от всички деца професия. За радост на децата с много ентусиазъм се включиха и баща на Борко и Станиславчо, като играха на футбол със всички дечица.
Седмицата на бащата за нас е отлична възможност да се привлечем внимание към важността на бащината роля и да се отбележи връзката между бащите и техните деца.
Сърдечно благодарим на всички бащи и майки, които се включиха в сътворяването на щастливи мигове, невероятните емоции и незабравими преживявания за децата!