Декември е месецът на усмивките, месецът на надеждите, бляскащи светлини и нетърпеливи деца.

Време за малки удоволствия, време за най-любимите ни хора.

„Докоснете сърцето на едно дете с коледна картичка от сърце“ е мотото, под което се реализира Коледната работилница във втора група „Мики Маус“.
С мама и татко, децата изработиха коледни картички за учениците от 3 „д“ клас в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Бургас, с които през деня имаха виртуална среща, преминала с взаимен празничен поздрав, обвит в блясъка на магията на Коледа.

Децата от група “Златна рибка” се погрижихА нашата Коледа да е и вкусна. Те с малка помощ направиха коледни меденки, а след това ги опаковаха за вкъщи, за да зарадват своите семейства❤️

Ароматът на канела и …. меденки се носеше из павилона и на най-малките дечица от група „Смехорани“. Там с огромно желание месеха, разточиха и оформиха на вкусните меденки съвместно с по-големите дечица от група „Дъга“. Група Смърфчета съвместно с техните родители създадоха много красиви картички. Група Детски усмивки имаха Коледно надбягване и веселбата беше голяма.

Из цялата градина звучеше коледна музика и настроение!

Пожелаваме Ви, това което ние- техните учители съпреживяваме с децата, вие- вашите родители да го продължите в празничните дни!

Весели и споделени празници!