Групи

В Детска градина „Делфин“ функционират:

11 градински групи

Група „Мики Маус“

Група „Детски усмивки“

Група „Дъга“

Група „Златна рибка“

Група „Смърфчета“

Група „Звънче“

Група „Звездичка“

Група „Слънце“

Група „Моряче“

Група „Плодчета“

Група „Смехорани“

 

3 яслени групи

Яслена група „Лястовички“

Яслена група „Слънчо“

Яслена група „Морско конче“