В двора на детска градина „Делфин “ се проведе  двустепенното превантивно полицейско занимание  по Безопасност на движението по пътищата.

С прекрасното съдействие на полицаи от ОД на МВР гр. Бургас, на инспектора по превенция – Цветелина Рандева и на огнеборците от  Втора районна служба по пожарна безопасност и защита на населението гр. Бургас.

Децата си припомниха правилата за движение по пътищата, знаците и важността от това да спазваме всички правила при пресичане на улицата. Инс. Рандева показа всички отличителни знаци на униформените служители. Децата научиха какви са отличителните белези по полицейските униформи. С интерес чуха и сирените на пътна полиция. Докоснаха се до техните моторни превозни средства и техните палки. А като подарък от прекрасните деца, униформените служители, получиха рисунки направени през техният погледа и песничка специално за тях. А ние благодарим на инс.Рандева затова прекрасно стихче, на което тя ни научи .

Благодарение и на огнеборците от Втора Районна служба по пожарна безопасност показаха нагледно какво включва пожарната кола. 

И накрая за един прекрасен и много емоционален завършек, огнеборците ни показаха как се потушава пожар.

Ден, изпълнен с много емоции, песни и  интересни моменти.